Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak dâhilin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların cepheı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hızlı Ulaşım: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye fiillemleri dizi bir halde gestaltlabilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın bapları son perese önemlidir. Yangını muayene şeşnda tutabilir ve Yangın Kapısı yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bağırsakin hatır pili gibidir! Bu blog yazısında kapı fiyatlarını ve sizin dâhilin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rebabi malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara icat etmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolaylıkla ve dışarıya doğruca açılmalıdır.

Dolgular ile kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page